Skip to main content

Hausfeld Home

COVID-19

COVID-19 leidt tot veel onzekerheden en uitdagingen door het voortdurend veranderende karakter van de pandemie. De beslissingen van vandaag kunnen bepalend zijn voor de toekomst van onze wereld en bedrijven daarin. Wij zijn er om te helpen.

Een Grensverleggende Aanpak

We worden wereldwijd erkend als het leidende claimgerichte advocatenkantoor voor schadevergoeding wegens schending van mededingingsrecht. Onze baanbrekende aanpak in het Nederland en Europa geeft slachtoffers de kans om vergoeding te verkrijgen voor de geleden schade, vaak door het gebruik van innovatieve financierings- en verzekeringsregelingen die hun kosten en risico’s minimaliseren.

Een Gelijke Strijd

Wij procederen spraakmakende en complexe commerciële en financiële geschillen namens een breed assortiment van eisers. Onze tegenstanders zijn regelmatig de meest gerenommeerde kantoren in de juridische markt. Onze ongeëvenaarde ervaring in het regelen van de financiering en verzekering van procesvoering, helpt onze cliënten bij het verkrijgen van de beste financieringsovereenkomsten door derden, zodat zij hun kosten en risico’s kunnen minimaliseren. Zo kunnen zij zelfs de grootse tegenpartij bestrijden.

Innovatieve Oplossingen

Advocaten van Hausfeld passen met succes nieuwe ideeën en creatieve oplossingen toe op de meest complexe juridische uitdagingen waarmee cliënten worden geconfronteerd.

Wereldwijd Bereik

De combinatie van onze Europese aanwezigheid in vijf landen, kantoren aan beide kusten van de Verenigde Staten en een wereldwijd netwerk biedt onze cliënten de mogelijkheid om hun geschillen aan te gaan in elke uithoek van de wereld en in elke industrie.

Onze Advocaten

Ons ervaren team van advocaten geeft advies aan de meest gerenommeerde organisaties ter wereld. Zoek hier.

Over ons

Onze baanbrekende aanpak helpt bij het oplossen van ingewikkelde geschillen en levert ongeëvenaarde resultaten op.

Expertise

Van schendingen van mededingingsrecht tot commerciёle geschillen op kleine of grote schaal, wij ontwikkelen de gepaste juridische strategieën of oplossingen – lokaal of internationaal.

Nieuws en pers

In Het Nieuws

Ons werk trekt aandacht wereldwijd.

Perspectieven

Lees het nieuwste thought leadership van onze advocaten over de hele wereld.

Onze kantoren

Kantoren in Europa en de Verenigde Staten