Skip to main content

Genevieve Anouck Labbé

Geneviève Labbe is adviseert de firma en is een actief lid van de Financial Service Group van de firma, zakelijke ontwikkeling en relaties met derden die ons sponsoren. Zij concentreert zich op institutionele klanten, de bescherming van multinationals en adviseert klanten met betrekking tot hun opties tot het vergoed krijgen van een goede compensatie voor schade ontstaan als gevolg van fraude met effecten en anticompetitief gedrag.

Voordat ze ging werken voor Hausfeld, werkte Genevieve de afgelopen zeven jaar in de financieringssector voor derden, waar ze de verantwoordelijkheid had voor het managen van casussen en het ontwikkelen van portfolio’s voor casussen van hoge waarde en zeer complexe processen in het VK, het Europese vasteland en de VS voor diverse gerechtshoven.   Tevens werd ze gevraagd om de Civil Justice Counsel te assisteren bij het ontwikkelen en implementeren van regels met betrekking tot het financieren van processen.

Genevieve begon haar carrière in Canada waar ze tien jaar lang als juriste heeft gewerkt bij een toonaangevend Canadees advocatenkantoor. Ze is gespecialiseerd in complexe onderhandelingen en het oplossen van geschillen tussen belangrijke beroepsorganisaties en de overheid.

Genevieve spreekt Frans en Spaans.

Praktijkgebieden

Onderwijs

LL.B Law Laval University 1999, LL.M  Gezondheidswetgeving en beroepsnalatigheid 2002 (cum laude)

Bar Admissions

Quebec Bar 2002

Affiliaties en onderscheidingen

LLM cum laude

Publicaties

Auteur van Guide de déontologie appliqué aux avocats en entreprises, Maison du Barreau, Wilson & Lafleur, 2008