Skip to main content

Nieuws en pers

Ons werk trekt wereldwijd de aandacht. 

De combinatie van onze Europese aanwezigheid in vijf landen, kantoren aan beide kusten van de Verenigde Staten en een wereldwijd netwerk biedt onze cliënten de mogelijkheid om hun geschillen aan te gaan in alle uithoeken van de wereld en in elke industrie.

De advocaten van Hausfeld hebben cliënten bijgestaan in veel precedent scheppende procedures. Daarnaast hebben zij ook vele schikking getroffen namens cliënten die wereldwijd betrokken waren bij complexe zaken. Wij hebben enkele van ‘s werelds meest complexe schikkingen onderhandeld en onze advocaten hebben gezamenlijk voor onze cliënten vergoedingen toegewezen gekregen ter waarde van miljarden dollars.

Terwijl schikkingen van klein tot groot variëren, blijft één ding consequent: onze inzet voor de tevredenheid van onze cliënten.  Wij beoordelen een oplossing als succesvol niet alleen aan de hand van het bedrag van de vergoeding, maar ook aan de tijd besteed om een oplossing te bereiken, de kosten die ermee gemoeid waren evenals de nevenschade die wij vermeden of beperkt hebben tijdens het proces.

Filteren op:

Resultaten weergeven voor: United States;

In The News

Press Releases

Events

Articles