Skip to main content

Hausfeld is een toonaangevend advocatenkantoor dat wereldwijd actief is en dat vertrouwd wordt door cliënten met hun meest complexe juridische geschillen en kwesties met betrekking tot mededinging.

Door ons internationaal bereik kunnen wij adviezen geven in meerdere jurisdicties en wereldwijd claims indienen namens cliënten. Wij werken nauw samen met cliënten om uitstekende resultaten te leveren, en tegelijkertijd houden we altijd rekening met hun zakelijke zorgen. Dit doen we door te anticiperen op kwesties, rekening te houden met innovatieve strategieën, en het maximaliseren van de uitkomst van juridische geschillen op een manier die waarde voor de aandeelhouder creëert. Onze risicovrije aanpak zorgt ervoor dat onze belangen nauw verbonden zijn met de belangen van onze cliënten.

Creatieve oplossingen voor complexe juridische uitdagingen

De advocaten van Hausfeld hebben gedurende hun carrières constant nieuwe ideeën en creatieve oplossingen toegepast op de meest kwellende wereldwijde juridische uitdagingen waar cliënten mee te maken hebben. Het gevolg is dat de procesadvocaten van ons kantoor tientallen innovatieve juridische theorieën hebben ontwikkeld die de kwaliteit en beschikbaarheid van juridische rechtsmiddelen hebben uitgebreid voor eisers wereldwijd die recht op terugvordering hebben.  Wij zijn bekend met de proceskosten en limieten van interne juridische budgetten. Daarom hebben we unieke en flexibele opdrachtstructuren ontwikkeld waarin wij samen met onze cliënten de risico's van het proces delen. Recentelijk werd dit erkend door de Financial Times, die ons beloonde met de "Most Innovative Law Firm in Dispute Resolution of 2013" onderscheiding voor onze betrokkenheid en financieringsaanbod in Europa.

Onovertroffen wereldwijde middelen

Het kantoor combineert zijn vestigingen in de VS aan beide kusten evenals een levendige Europese aanwezigheid met een breed en diep netwerk wereldwijd om cliënten de mogelijkheid te bieden om verhaal te halen of te procederen in alle uithoeken van de wereld en in elke industrie.

Bewezen prestatie van hoog kaliber

De advocaten van Hausfeld hebben cliënten bijgestaan in veel precedent scheppende procedures. Daarnaast hebben zij ook vele schikking getroffen namens cliënten die wereldwijd betrokken waren bij complexe zaken. Wij hebben enkele van ‘s werelds meest complexe schikkingen onderhandeld en onze advocaten hebben gezamenlijk voor onze cliënten vergoedingen toegewezen gekregen ter waarde van miljarden dollars. Terwijl de schikkingen variëren van klein tot groot, blijft één ding consequent: onze toewijding aan de tevredenheid van onze cliënten. Wij beoordelen een oplossing niet alleen als succesvol aan de hand van het bedrag, maar ook aan de tijd die eraan werd besteed om tot de oplossing te komen, de kosten die ermee gemoeid waren, en de nevenschade die we hebben voorkomen of beperkt tijdens het proces.

Meer informatie over onze FINANCIERINGSOPTIES

Visionair leiderschap

Hausfeld werd opgericht door Michael D. Hausfeld, iemand die in brede kring wordt erkend als één van ‘s werelds beste procesadvocaten en onderhandelaars in het civielrecht. De National Law Journal erkende hem als één van de "Top 100 Influential Lawyers in America"; de New York Times noemde hem één van de "most prominent antitrust lawyers" in de Verenigde Staten, en Washingtonian Magazine beschreef hem als "a Washington Lawyer determined to change the world - and succeeding". Recentelijk werd Michael genoemd als een top juridische "visionary" door the Legal Times samen met Supreme Court Justices Ruth Bader Ginsburg en Antonin Scalia, en voormalig Attorney General Eric Holder, Jr.

Onze onderscheidingen