Skip to main content

Hausfeld is een toonaangevend advocatenkantoor dat wereldwijd actief is en dat vertrouwd wordt door klanten met hun meest complexe juridische geschillen en kwesties met betrekking tot concurrentie.

Door ons internationaal bereik kunnen wij adviezen geven in meerdere jurisdicties en wereldwijd claims indienen namens klanten. Wij werken nauw samen met klanten om uitstekende resultaten te leveren, en tegelijkertijd houden we altijd rekening met hun zakelijke zorgen. Dit doen we door kwesties te anticiperen, rekening te houden met innovatieve strategieën, en het maximaliseren van de uitkomst van juridische geschillen op een manier die waarde voor de aandeelhouder creëert. Onze risicovrije aanpak zorgt ervoor dat onze belangen nauw verbonden zijn met de belangen van onze klanten.

Creatieve oplossingen voor complexe juridische uitdagingen

De advocaten van Hausfeld hebben gedurende hun carrières constant nieuwe ideeën en creatieve oplossingen toegepast op de meest kwellende wereldwijde juridische uitdagingen waar klanten mee te maken hebben. Het gevolg is dat de aanklagers van ons kantoor tientallen innovatieve juridische theoriën hebben ontwikkeld die de kwaliteit en beschikbaarheid van juridische rechtsmiddelen hebben uitgebreid voor eisers wereldwijd die recht op terugvordering hebben.  Wij weten wat de proceskosten zijn en kennen de limieten van interne juridische budgetten. Daarom hebben we unieke en flexibele opdrachtstructuren ontwikkeld waarin wij samen met onze klanten in de risico's van het proces delen. Recentelijk werd dit erkend door de Financial Times, die ons beloonde met de "Most Innovative Law Firm in Dispute Resolution of 2013" voor onze betrokkenheid en financieringsaanbod in Europa.

Onovertroffen wereldwijde middelen

Het kantoor combineert zijn vestigingen in de VS op beide kusten evenals een levendige Europese aanwezigheid met een breed and diep netwerk wereldwijd om klanten de mogelijkheid te bieden om verhaal te zoeken of confrontaties aan te gaan in alle uithoeken van de wereld en in elke industrie.

Bewezen prestatie van hoog kaliber

De advocaten van Hausfeld hebben veel precedenten bereikt in juridische beslissingen en schikkingen namens klanten die wereldwijd betrokken zijn bij complexe zaken. Wij hebben enkele van ‘s werelds meest complexe schikkingen onderhandeld, en onze advocaten hebben gezamenlijk vergoedingen teruggevorderd of verkregen  ter waarde van miljarden dollars namens onze klanten. Terwijl de schikkingen variëren van klein tot groot, blijf één ding consequent: onze toewijding aan de tevredenheid van onze klanten. Wij beoordelen een oplossing niet alleen als succesvol aan de hand van het bedrag, maar ook aan de tijd die eraan werd besteed om tot de oplossing te komen, de kosten die ermee gemoeid waren, en de nevenschade die we hebben voorkomen of beperkt tijdens het proces.

Meer informatie over onze FINANCIERINGSOPTIES

Visionair leiderschap

Hausfeld werd opgericht door voorzitter Michael D. Hausfeld, iemand die in brede kring wordt erkend als één van ‘s werelds beste aanklagers en onderhandelaars in het civielrecht. De National Law Journal heeft hem erkend als een van de "Top 100 Influential Lawyers in America", de New York Times noemde hem als een van de "most prominent antitrust lawyers" in het land, en Washingtonian Magazine vermeldde dat hij "a Washington Lawyer determined to change the world - and succeeding" is. Recentelijk werd Michael genoemd als een top juridische "visionary" door the Legal Times samen met Supreme Court Justices Ruth Bader Ginsburg en Antonin Scalia, en voormalige Attorney General Eric Holder, Jr.

Onze onderscheidingen